Kompas zdraví

Kompas zdraví ukazuje cestu k Vašemu zdraví, abyste věděli na co si dávat pozor a co dělat, abyste zdraví měli co nejsilnější.
KOMPAS slouží na celý život.

Rozbor orgánů podle data narození

Získejte svůj KOMPAS na cestu ke zdraví, který Vám bude sloužit na celý život.

Již samotným narozením, vzniká v buňkách určité množství postnatálního stresu.

To je právě ten důvod, proč můžeme mít nějaký orgán slabší. Máme ho slabší už od momentu narození.
Z toho důvodu někdo inklinuje ke kardiovaskulárním nemocem, jiní k ekzému nebo alergii atd…A to je také důvod, proč reagujeme v určitém období, jak reagujeme.

Máte pocit, že máte v rodině určité choroby dědičné?
A přitom dědičné choroby dělají jen 5-10% z našeho DNA. (dědíme 90% zvyky a ne choroby)

Nebo

Připadá Vám, že nevíte, jak pečovat o svoje zdraví a energii, abyste se cítili dobře ve svém těle a tím měli energii na to co chcete dělat?

Dobrá zpráva je, že ze 70-80% můžeme naše zdraví ovlivnit. A je jen na nás, jakým způsobem se k našemu tělu chováme. ❤

Naše tělo je úžasný systém, který dokáže samo regenerovat a nastartovat imunitní i hormonální systém, když mu vyndáme, to co v těle nemá být a dáme to, co tělo potřebuje.

ANO podstata našeho zdraví a energie je vlastně jednoduchá. Jen většinou člověk neví, jak to má vlastně udělat.

Když pochopíme, jak fungujeme, tak se budeme lépe cítit a mít větší energii.

  • Podle systému tradiční čínské medicíny, vypočítám, jaké orgány (elementy) máte ve Vašem těle přirozeně slabší nebo více zatížený než jiný.
  • Získáte přehled potravin, které vám pomohou se vyhnout zbytečnému dalšímu zatěžování oslabených orgánů
  • Přehled bylin a esenciálních olejů pro podporu těchto orgánů
  • Jednoduché cviky, které vám oslabené orgány pomohou posílit
  • 15 min. konzultace (po telefonu, Messengeru nebo WhatsApp), abyste věděli, kde a s čím začít právě teď

Mějte tělo i všechny své orgány plně funkční a v harmonii.

Cena: 888,- Kč

Anna Novotná

koučka

Využila jsem službu Radka Krosnářová KOMPAS ZDRAVÍ - Strava a bylinky podle data narození. Poslala jsem do e-mailu svoje datum narození a nestačila se divit. Téměř okamžitě jsem dostala doporučení, které mé orgány v těle jsou oslabené, jaké běžně dostupné potraviny mi pomohu tyto orgány posílit (z čeho začnu vařit), a naopak čemu se mám ve stravě vyvarovat. Byla jsem překvapená rychlostí a výstižností. O těchto orgánech v těle totiž v posledních letech z různých konzultací již tuším, nicméně Radka přidala navíc přesné vystižení aktuální situace. Vycítila, co se v mém těle děje nyní, a i ve vztahu k aktuálnímu ročnímu období přidala pár doporučení navíc. Co bylo pro mě opravdu absolutně nové, dostala jsem doporučení videa na jednoduché cviky, které mohu pár minut denně cvičit a oslabené orgány si tak posílit. Moc děkuji a doporučuji tuto službu. Anna Novotná
Pro kvalitní život
2021-03-26T22:43:40+01:00

Anna Novotná

koučka

Využila jsem službu Radka Krosnářová „KOMPAS ZDRAVÍ - Strava a bylinky podle data narození.“ Poslala jsem do e-mailu svoje datum narození a nestačila se divit. Téměř okamžitě jsem dostala doporučení, které mé orgány v těle jsou oslabené, jaké běžně dostupné potraviny mi pomohu tyto orgány posílit (z čeho začnu vařit), a naopak čemu se mám ve stravě vyvarovat. Byla jsem překvapená rychlostí a výstižností. O těchto orgánech v těle totiž v posledních letech z různých konzultací již tuším, nicméně Radka přidala navíc přesné vystižení aktuální situace. Vycítila, co se v mém těle děje nyní, a i ve vztahu k aktuálnímu ročnímu období přidala pár doporučení navíc. Co bylo pro mě opravdu absolutně nové, dostala jsem doporučení videa na jednoduché cviky, které mohu pár minut denně cvičit a oslabené orgány si tak posílit. Moc děkuji a doporučuji tuto službu. Anna Novotná
1
0
Pro kvalitní život

Chcete vědět, který orgán máte přirozeně oslabený již od svého narození?

Získejte návod, který můžete využívat celý život.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.